Energioptimering af hus

Vores tømrer ser frem til at hjælpe dig!

Kontakt os
Kontakt os

Isolering og efterisolering hos MB Tømrer

Har du overvejet energioptimering af dit hus?

 

Efterisolering er et af tidens store emner, og de kontante fordele taler for sig selv.

Et enfamiliehus på 140 m2 med 20 grader indetemperatur og 100 mm isolering kan spare miljøet for 0,6 tons CO2 og over 2700 Kwh på varmeregningen ved at efterisolere med 200 mm på loftet alene. Derudover findes der hulmursisolering, facadeisolering og meget mere.

En energioptimering tager udgangspunkt i dit hus isolering og varmekilde. Om vinteren fyrer danskerne typisk op for varmen, men slipper varmen ud er energien spildt. Det er derfor vigtigt at se på boligens isolering og dernæst varmekilde. Vi er eksperter i energioptimering, hvor vi kan vejlede dig præcist, hvordan du bedst kan energioptimere dit hus for at opnå den størst mulige energibesparelse.

Husk du kan søge om tilskud til at få udskiftet din gamle varmeløsning til en ny vand- og jordvarmepumpe. Tilskuddets ligger mellem 13.000 kr. og 30.000 kr., alt efter hvilken form for varmepumpe du vælger, husets størrelse samt varmepumpens energimærkning.

Kontakt MB Tømrer, og så ser vi på, hvad dit hus kan spare årligt, og hvor hurtigt disse besparelser tjener sig selv hjem igen! Vores tømrer ser frem til at hjælpe dig!

Vi kan ringe sammen på telefon 51 94 64 63 eller skrives ved på e-mail: mb@mbtomrer.dk.

Skal vi arbejde sammen?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du går rundt med et projekt i tankerne og har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores ydelser. Vi står klar med gode råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud.

Kontakt os
Kontakt os