Tilbygning til hus i Kolding

Få en tilbygning til dit hus i Kolding udført professionelt af os.

Kontakt os
Kontakt os

Tilbygning i Kolding & omegn

Drømmer du om en tilbygning til huset, så du har mere plads til sjov, udfoldelse og opbevaring i dit hjem? I så fald er du kommet til de rette!

Hos MB Tømrer hjælper vi private med tømreropgaver. Med vores mange års erfaring spænder vores arbejde derfor også fra at hjælpe med både de helt små opgaver, såsom mindre reparationer, til de nogle af de største opgaver, eksempelvis en komplet tilbygning.

Vi opholder os til dagligt i Kolding. Mange af vores kunder holder dog til i områderne i og omkring Vejle, Fredericia og resten af Sønder- og Midtjylland. Vi kører gerne det ekstra for din skyld.

Der er mange slags tilbygninger

Den klassiske til- eller ombygning er en udbygning af huset, hvor der benyttes dele af havens areal. Der er dog også mange andre muligheder for at tilbygge, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

En tilbygning til hus kan tage form af – eller tilføjes til – følgende:

 • Sommerhus
 • ​Stue
 • ​Garage
 • ​Entre
 • ​Udestue
 • ​Carport
 • ​Terrasse
 • ​Vinterhave

… og meget mere. Mulighederne er faktisk uendelige! Måske du vil have en ny carport, så du kan beskytte bilen. Det kan være, du savner en terrasse til de lune, hyggelige sommeraftenener. Måske savner du lidt ekstra kvadratmeter og hygge om vinteren, som du kan få fra en vinterhave.

Hvis du har en drøm om en tilbygning, som du er i tvivl om, om vi kan udføre, vil vi altid gerne høre fra dig. Vi elsker både en ny udfordring samt at hjælpe – det er en win win-situation for dig og os.

Gør dig lidt overvejelser om din tilbygning til hus

Hvis du har overvejet en tilbygning til hus af en art, kan der være mange grunde og tanker bag – vi har hørt de fleste. Én af de mest hyppige årsager til et ønske om en tilbygning kan være, at du drømmer om mere plads, men du også er helt og aldeles vild med din bolig.

I sådan en situation kan en tilbygning til hus være en fantastisk løsning, så du kan få lov til at beholde din drømmebolig og samtidig få mere plads.

Når du skal bygge til, skal du dog tænke lidt fremadrettet, hvis du vil have det bedst mulige udbytte. Tænk over følgende:

 • ​Hvilke behov har du nu?
 • ​Hvilke behov vil du få?
 • ​Hvor meget ekstra plads har du brug for?
 • ​Hvordan skal pladsen indrettes?
 • ​Skal tilbygningen ligne resten af dit hus?
 • ​Må tilbygningen tage plads og lys fra haven?

Du bygger til for at få dét mere plads, du har brug for – men du skal også tænke over, at en eventuel tilbygning til hus skal kunne opfylde mere generelle behov i fremtiden.​

Sådan finder vi den bedste løsning til dig

Vi vil altid gerne rådgive og vejlede dig, så du får tilbygningen fra dine drømme. Vi har mange års erfaring, og derfor kan vi også fortælle lidt om, hvad der kan og ikke kan virke i din bolig, sommerhus, have eller lignende.

Når vi finder en god pris til dig og sætter gang i et samarbejde, er det vigtigt, at vi får snakket om din vision. Vores største ønske vil altid være, at du er tilfreds, fornøjet og glad for din nye tilbygning til huset.

Af den grund vil vi derfor også gerne have forventningsafstemt, inden vi rigtigt går til værks, så der ingen miskommunikation opstår. En åben og ærlig dialog gør arbejdet nemmere for både dig og os. En tilbygning til hus tager tid, og vi vil gerne se dig henrykt.

Vi ved, hvad vi laver

Som tømrere har vi en uddannelse i at arbejde med træ. Vi kan montere alle former for tag-, væg-, loft- og gulvkonstruktioner i træ. Når vi har haft vores svendeprøve, er vores dannelse dog langt fra ovre.

Vi ser det sådan her: Ligesom livet er én lang uddannelse, skal vi også fortsætte med at lære, dygtiggøre og udfordre os selv inden for vores hverv. Vi lægger en dyd i vores arbejde, og en del af denne dyd er desuden at sikre, at vi bruger de bedst mulige teknikker og metoder.

Når der kommer nye metoder og teknikker til, sørger vi for at holde os opdaterede, så vi ved, om de fungerer bedre end det, vi bruger i øjeblikket – alt dette gør vi for at give dig den bedst mulige service, hvilket er det, der er det vigtigste for os!

Hvad koster en tilbygning til hus?

Der findes ikke en definitiv prisliste på, hvad en tilbygning til hus koster. Det gør der ikke, fordi tilbygninger kommer i mange størrelser, afskygninger og former. For at kunne give dig en god, billig pris skal vi vide lidt om dine behov og ønsker.

Der er lidt ting, vi er nødt til at vide om dig og din bolig, før vi går til værks med at give dig et uforpligtende tilbud. Når vi har hørt fra dig, kan vi derefter nemt og hurtigt finde en retfærdig, lav og god pris.

Prisen på en tilbygning til hus, men også andre slags tilbygninger, vil nemlig blive påvirket af hvilke ønsker, du har til den såkaldte tilbygning. Det er klart, at størrelsen og materialevalget vil have en meget stor effekt, men også ting, du måske ikke har overvejet, kan få afgørende betydning for den endelige pris.

Du kan eventuelt begynde at overveje, kigge og undersøge dine egne behov, før du kontakter os – men ellers skal vi nok finde ud af det sammen.

Ting som de følgende kan have en betydning for prisen på din tilbygning til hus:

 • ​Vil du lave hjørner?
 • ​Skal køkken og/eller bad være en del af tilbygningen?
 • ​Hvilke tagmaterialer vil du bruge?
 • ​Hvilket gulv vil du lægge?
 • ​Hvor mange vinduer og/eller døre vil du have?
 • ​Hvilken slags vinduer og/eller døre vil du have?
 • ​Skal der være ovenlys eller lignende?

Generelt gælder det, at jo mere kompliceret tilbygningen er, jo mere vil der blive hævet i pris.

Fælles for alle priser, vi tilbyder, er, at de er retfærdige, billige og konkurrencedygtige. Vi synes, alle bør have adgang til en god tømrer.

Skal vi varetage din tilbygning?

Lad os hjælpe dig med din tilbygning til hus i Kolding og omegn, så du bliver tilfreds. Vi står altid til rådighed under hele processen, hvis du skulle komme i tanke om noget, du er i tvivl om, eller hvis du har brug for rådgivning og vejledning.

Har du de mindste eller største spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hellere 15 spørgsmål for meget end ét for lidt.

Vi kan snakke i telefon sammen, hvis du ringer på 51 94 64 63. Du er også velkommen til at skrive en besked, spørgsmål eller noget helt tredje til vores e-mail på mb@mbtomrer.dk.

Vi vil se frem til at høre fra dig, så vi kan få bygget den tilbygning, du har brug for.

Skal vi arbejde sammen?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du går rundt med et projekt i tankerne og har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores ydelser. Vi står klar med gode råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud.

Kontakt os
Kontakt os