Køkkenmontering

Køkkenmontering i Kolding, Vejle, Fredericia og omegn.

Tid til nyt køkken?

Et køkken kan være et sted til madlavning eller et samlingspunkt for hele familien, hvor der kan arbejdes, leges og meget mere. Uanset behov kan der findes en løsning, der passer alle! 
Vores tømrer står altid klar til at hjælpe dig med køkkenmontering i hele Kolding og omegn! Vi sætter kundens ønsker, som første prioritet og sammen finde vi den mest optimale løsning.

 Vi har stor erfaring inden for alt hvad der hedder køkkenmontering. Vi sætter altid en stor dyd i at få dit køkken til at se snorlige og fejlfrit ud, så dit nye køkken bliver lige som du havde drømt om.
Uanset hvilket køkkenfirma du har bestilt dit nye køkken fra kan vi klarer installationen af dette. Der er også mulighed for at lave mindre tilpasninger og unikke løsninger, når vi skal hjælpe dig med monteringen af dit nye køkken.

Vi kan stå for alle installationer:

Og meget mere.

Sidder du inde med spørgsmål eller er du interesseret i et tilbud? Vi kan ringe sammen på telefon 51 94 64 63 eller skrives ved på
e-mail: 
mb@mbtomrer.dk.

Skal vi arbejde sammen?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du går rundt med et projekt i tankerne og har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores ydelser. Vi står klar med gode råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud.

Kontakt os
Kontakt os