Udskiftning af vinduer Kolding & omegn

Giv boligen nyt liv med udskiftning af vinduer i Kolding og omegn.
Kontakt MB Tømrer og hør mere.

Kontakt os
Kontakt os

Trænger dine vinduer til udskiftning i Kolding og omegn?

Hvis dine vinduer trænger til nye ruder, er vi de rette til at hjælpe dig! Hos MB Tømrer udfører vi tømrerarbejde med stort T. Vi tilbyder udskiftning af vinduer i Kolding og omegn og kan hjælpe med det meste, når det drejer sig om reparation.

Vi opererer til dagligt fra Kolding. Dog kører vi tit på tur, fordi mange af vores kunder er fra områderne i og omkring Vejle og Fredericia – generelt Sønder- og Midtjylland. Ønsker du derfor at forny boligen og samtidig spare på varmeregningen, er vi klar til at hjælpe.

Uanset om de gamle vinduer trænger til en udskiftning til nye energivenlige og lydtætte modeller, eller blot skal renoveres, påtager vi os gerne opgaven.

Mange muligheder ved valg af nye vinduer

Med vores mange års erfaring i branchen følger desuden stor viden i, hvordan vi kan hjælpe dit hus’ naturlige lysindfald. Udskiftning af vinduer kan nemlig have en kæmpe effekt på hvor meget lys, du får ind i dit hjem. Din bolig kan komme til at se helt anderledes ud.

Vi har stor erfaring med at åbne op og lave større glaspartier, så du for eksempel får et mere naturligt lysindfald og en bedre udsigt i din stue. Desuden kan vi hjælpe med for eksempel lystunneller og ovenlys, hvis lysindfaldet skal være større og elregningen mindre.

Har du en bolig med særlige mål på murhullerne, kan vi også tilbyde dig vinduer efter mål. På den måde er du sikret, at de passer lige præcis til din bolig, hvis du går og overvejer vinduesudskiftning.

Udskiftning af vinduer kan hjælpe med din energibesparelse og varmeregning

Har du dårligt isolerede, gamle vinduer, kan der være mange penge for dig at spare på din varmeregning, hvis du vælger energivinduer i stedet.

Med energivinduer er der bedre isolering, så der ikke lige så nemt slipper kulde og træk ind gennem vinduerne. Mindre træk og kulde betyder så en mindre varmeregning, fordi det ikke er nødvendigt at skrue lige så meget op for radiatorerne, gulvvarmen eller noget helt tredje.

Der er mange muligheder, når det kommer til energivenlige vinduer – også når det gælder valg af materiale. Her er vi naturligvis klar til at give professionel og grundig rådgivning om udskiftning af vinduer, så du får netop den løsning, der passer til både ønsker, behov og budget.

Vi sørger for udskiftning af vinduer i Kolding

Vi har kort sagt ingen begrænsninger, når vi arbejder med udskiftning af vinduer. Vi møder mange forskellige kunder og opgaver, og derfor har vi en bred erfaring at trække på. Vi kan tage hånd om hele processen – lige fra grundig vejledning og et godt tilbud til bestilling af materialer og det professionelle håndværk.

Udskiftning af vinduer er ingen spøg, og det kræver god erfaring. Den har vi heldigvis.

Har du brug for rådgivning til, hvad den bedste løsning vil være til din bolig, kan vi altid hjælpe. Der er overvejelser at gøre sig i forhold til både det praktiske, men også i forhold til æstetikken i din bolig.

Hvis du vil forberede dig, kan du gøre dig nogle overvejelser om, hvad der skal gøres ved dine vinduer. Tænk over:

  • Vil du reparere eller udskifte dine vinduer?
  • Hvilken type vinduer passer til dit hus?
  • Skal vinduerne være certificerede?
  • Skal vinduerne have sprosser?
  • Vil du have lavenergivinduer?

Vi holder os opdaterede, så du altid får god service

En del af jobbet som tømrer er desuden at sørge for, at man kender til de nyeste teknikker, metoder og materialer – det er i hvert fald noget, vi går stærkt ind for. Vores tømrere er alle nysgerrige, dygtige og passionerede.

Til tider vil der komme helt nye metoder og teknikker på banen, som vi skal lære om. Vi prøver dem af, så vi kan finde ud af, om det er noget, der fungerer. Gør det det, kan du forvente, vi vil bruge dem fremtidigt, så du får de bedst mulige løsninger. Endemålet er altid, at du er tilfreds, glad og fornøjet med vores arbejde.

Derudover sætter vi stor pris på, at vores fælles dialog er så ærlig og åben som mulig. Misforståelser, miskommunikation og manglende forventningsafstemning er tit og ofte de ting, der gør vores arbejdsproces mere kompliceret end nødvendigt.

Vi vil altid gerne gøre dig så tilfreds som mulig, og derfor er det vigtigt, at vi finder ud af hvilke vinduer, du drømmer om.

Hvad koster udskiftning af vinduer i Kolding?

Når det handler om priser på vinduesudskiftning, kan de variere meget. At komme med en prisliste vil i vores tilfælde være noget nær umuligt: Vi skal i dialog med dig, så vi nemt og hurtigt kan komme frem til et præcist, billigt og uforpligtende tilbud. Her er det også en fordel at vi er placering i Kolding for dig i nærområdet.

I forhold til variation i pris kan det afhænge af følgende:

  • Hvor mange vinduer skal udskiftes?
  • ​Skal vinduerne være efter specialmål?
  • ​Har du selv indkøbt materialer?
  • ​Skal vi indhente materialer? (og hvilket materiale skal det være af?)
  • Er det en komplet renovering af vinduet?

Generelt kan vi sige om vores prissætning, at den er retfærdig, billig og konkurrencedygtig. Ønsker du en konkret pris på din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vores største glæde er at se tilfredse kunder – især dig! Udskiftning af vinduer kan gøre en markant forskel i din bolig, som både kan ses æstetisk samt mærkes i pengepungen.

Er du interesseret, vil vi altid gerne give dig et uforpligtende tilbud. Vi kan ringe sammen på telefon 51 94 64 63 eller skrives ved på e-mail: mb@mbtomrer.dk.

Vi ser frem til at samarbejde med dig!

Skal vi arbejde sammen?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du går rundt med et projekt i tankerne og har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores ydelser. Vi står klar med gode råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud.

Kontakt os
Kontakt os