Tagarbejde i Kolding

Vi tilbyder tagarbejde og tagrenovering i Kolding og omegn. Altid med stort fokus på holdbarhed.

Kontakt os
Kontakt os

Tagarbejde i Kolding, Vejle, Fredericia & omegn

​Skal du have lagt nyt tag, eller trænger dit hus til en tagrenovering? Lad vores tagdækker hjælpe dig med dit tagarbejde!

Hos MB Tømrer beskæftiger vi os med alt, der hedder tømrerarbejde – med stor arbejdsglæde. Vi har mange års erfaring med tømreropgaver, herunder alt, der har med tag at gøre.

Vi tilbyder blandt andet lægning af nyt tag, renovering af tag, tagreparation og andet tagarbejde for kunder i Kolding, Vejle, Fredericia og omegn.

Vi er specialister i tagrenovering af de fleste tagtyper

Som tømrere lærer vi at arbejde med alt fra tag til gulv og væg til dør. Hos MB Tømrer er vi derfor specialister i at renovere de fleste tagtyper.

Af de mest gængse tagtyper i Danmark er at nævne:

 • ​Tegltag
 • ​Eternittag
 • ​Tagpaptag
 • ​Bølgeeternittag
 • Skifertag
 • ​Stråtag

Derudover kan vi også hjælpe med små reparationer, hvis dit tag kun trænger til en lille, kærlig hånd.

Vi har mange års erfaring med tagarbejde, så vi står altid klar med god rådgivning og vejledning, hvis du er interesseret. Vi kommer gerne med gode idéer til, hvordan du kan placere kviste eller tagvinduer og andre løsninger, som giver godt lysindfald i boligen.

Ved en gennemgang af taget vil vi også kunne komme eventuel råd og svamp i forkøbet ved at udskifte revnede tagsten eller eternitplader. Vi kan også reparere eller udskifte tagrender samt nedløb, da de også kan være medvirkende til at danne svamp og råd før eller siden.

Sådan renoveres et tag som udgangspunkt – kvalitetsbevidst tagarbejde

Et tag er én af de mest udsatte samt vigtigste dele af din bolig. Det er så vigtigt, at dit tag holder tæt og fungerer, hvis du vil have en bolig, der også holder tæt og fungerer. Vandskade, mug og råd er blot nogle af de risici, der er ved ikke at have et velisoleret, tæt og velfungerende tag.

Som oftest vil en renovering af dit tag foregå udefra, hvilket også er tilfældet med en eventuel efterisolering.

Typisk skal du vælge mellem følgende, overordnede muligheder, hvis du skal have lavet tagarbejde:

 • ​Ny tagbelægning oven på det eksisterende tag
 • ​Nyt tag oven på det eksisterende undertag
 • ​Nyt tag med konstruktion af undertag
 • Komplet tagrenovering

Det er ikke ualmindeligt at forny et tag ved at lægge et nyt tag oven på det tag, der allerede var. Denne mulighed er kosteffektiv og især god til dig, der har tag med fibercementplader og en relativt lille hældning.

Hvis du allerede har et undertag, kan du vælge at skifte tagbelægningen helt ud samt efterisolere grundigt.

Vi udfører tømrerarbejde med stort T!

Hos MB Tømrer udfører vi et væld af tømreropgaver. Vi udfører alt fra små reparationer til nybyg, og det har vi gjort i mange år. Det betyder også, at vi ved, hvad vi laver.

Samtidig sørger vi for at holde os opdaterede inden for vores hverv, så vi altid kender til de nyeste metoder og teknikker – og at vi også ved, hvad der fungerer og ikke fungerer. Vi elsker at lære nyt og at blive bedre til vores arbejde. Uddannelsen som tømrer er aldrig ovre.

Vi er først tilfredse, når du er det. Vi får mest ud af, hvis du er tilfreds, og det samme gør du. Vi værdsætter den ærlige, åbne dialog mellem kunde og tømrer, så der er forventningsafstemt fra start. Det er ærgerligt med fejlkommunikation, som gør, at vores arbejde skal trække ud eller blive dyrere end højst nødvendigt.

Hvad koster et nyt tag eller andet tagarbejde?

Det koster lidt, hvis du vil have lavet nyt tag – sådan er det bare. Vi kan som sådan ikke lægge en prisliste op for, hvad eksempelvis et eternittag koster. Vi er nødt til at være i dialog med dig først, så vi kan give dig et konkret, men uforpligtende og billigt tilbud på dit tagarbejde.

Prisen for et nyt tag vil nemlig afhænge af nogle forskellige faktorer, som vi skal høre lidt mere om, før vi kan give dig en god, billig og retfærdig pris. Uanset hvilken slags tagarbejde, du skal have veludført, kan du stole på fair priser hos os.

Nogle faktorer er eksempelvis:

 • ​Hvor stort et tag er der tale om?
 • ​Hvilket materiale vil du have?
 • ​Har du selv indkøbt materiale i forvejen?
 • ​Skal du have rådgivning til at vælge materiale?
 • ​Skal du have lagt nyt undertag?
 • ​Er det en komplet renovering?
 • ​Har du i forvejen en holdbar tagkonstruktion?
 • ​Skal du have udskiftet tagrender?
 • ​Hvor mange skotrender, taglægter, vindskede med videre har dit nuværende tag?

Professionel vejledning til dit tagarbejde

Når du skifter dit tag ud, kan du med fordel vælge også at foretage en komplet udskiftning af alle tagrender, nedløb m.m., så du investerer i en udvendig tagbeklædning, der ikke har brug for vedligehold. Også dette kan vi vejlede dig omkring, så du får det bedst mulige tag til din bolig og dig.

Skulle du gå med nogle tanker, der vedrører en ombygning af dit hus’ tagetage? Er du i tvivl om, hvorvidt taget trænger til en tagrenovering? Ved du ikke, om det bedre kan betale sig at udskifte dit tag fuldstændigt? Tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi kan give dig en god pris på din opgave.

Fælles for alle vores priser er, at vi giver retfærdige, billige og konkurrencedygtige tilbud. Vi vil gerne, at alle kan være med.

Vil du have os til at udføre dit tagarbejde eller tagrenovering?

Vi står altid klar til at hjælpe dig – hvad end det er med en komplet tagrenovering eller rådgivning i forhold til byggeriet.

Ingen spørgsmål er for store eller små, enkle eller komplicerede. Vi vil hellere besvare en masse spørgsmål, end at du er i tvivl undervejs i processen. Vores mål vil altid være, at du går fra os med godt humør, et fantastisk tag og stor tilfredshed.

Hvis du vil i kontakt med os, kan du ringe direkte til MB Tømrer på telefon 51 94 64 63.

Du kan også skrive til vores e-mail mb@mbtomrer.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit tagarbejde!

Skal vi arbejde sammen?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du går rundt med et projekt i tankerne og har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores ydelser. Vi står klar med gode råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud.

Kontakt os
Kontakt os