træterrasse i Kolding

Opbygning af træterrasse i Kolding efter dine ønsker.

Kontakt os
Kontakt os

Træterrasse i Kolding og omegn

Drømmer du om at forlænge huset med en flot træterrasse? Som ægte tømrer sætter vi pris på ordentlig opbygning af træterrasse, der til dels har de rette hældninger og dels er skabt, så den passer med husets proportioner.

Vi tilbyder derfor professionel lægning af træterrasse for kunder i blandt andet Vejle, Kolding, Fredericia og omegn.

Et væld af muligheder ved opbygning af træterrasse

Der er mange muligheder, når det kommer til opbygning af træterrasse. Skal det for eksempel være en hævet terrasse i lige plan med havedøren, men med trin fra terrassen til haven? Eller skal terrassen ende i græshøjde, så havebordet nemt kan forlænges ud på plænen, når I bliver ekstra mange gæster? Eller skal den være fritliggende ude i selve haven? Uanset hvilken terrasse, du ønsker, lytter vi til dine ønsker for at sikre, at den nye terrasse holder budgettet nu og samtidig lever op til dine behov.

Få den rigtige størrelse og form på din nye træterrasse

Nogen drømmer om en stor, ny træterrasse; andre om én, der følger huset på flere sider, så de kan rykke rundt og nyde solen en større del af dagen. Som professionelle tømrere kan vi naturligvis tilbyde opbygning af træterrasse i Kolding og omegn i alle størrelser og former.

Samtidig kan vi rådgive om mulighederne og holdbarheden af de enkelte træsorter og sørge for at bestille det rette materiale hjem. Skal der være til en bænk eller blomsterkasse i samme træ, ordner vi også det.

Hvad koster en træterrasse?

Vores priser på opbygning af træterrasse afhænger i høj grad af hvor stor en terrasse, der er tale om, og hvilke materialer, den skal bygges i.

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på din nye terrasse på telefon 51 94 64 63 eller e-mail mb@mbtomrer.dk.

Skal vi arbejde sammen?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du går rundt med et projekt i tankerne og har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores ydelser. Vi står klar med gode råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud.

Kontakt os
Kontakt os