Gulv i Kolding

Vi tilbyder gulvlægning til både private og erhverv.
Kontakt MB Tømrer og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med gulv i Kolding.

Kontakt os
Kontakt os

Gulv lægges i Kolding, Vejle, Fredericia og omegn

​Er dine gulve ved at være slidte, er det tid til noget nyt at kigge på, eller har du et helt nyt byggeri, hvor der skal lægges gulve? Uanset opgavetypen eller opgave størrelsen kan vores tømrer hjælpe, da vi lægger alle slags gulve.

Vi arbejder hovedsageligt med trægulve, men også med klinker og fliser til for eksempel privates køkkener og vådrum samt udstillings- og butikslokaler til erhverv i området omkring Kolding og Fredericia.

Hvis du er i tvivl om størrelsen eller omfanget på din opgave, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis du ønsker yderligere information omkring pris eller måske ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at ringe eller skrive en mail. Vores kundes ønsker, er vores første prioritet. 

Få etableret det rigtige undergulv

Ofte er hemmeligheden bag solide gulve, at man får etableret et ordentlig undergulv. Vi har stor erfaring med diverse undergulve, også hvis du ønsker at nyde godt af gulvvarme. Desuden tilbyder vi at stå for hele forløbet – herunder at fjerne det gamle gulv, stå for opsætning samt at lægge det nye, så det holder i lang tid.

Ønsker du hjælp i forbindelse med en forsikringsskade eller en tilretning af gulvet, klarer vi naturligvis også det.

Få en professionel håndværker til de nye gulve

De fleste gulve skal kunne modstå alverdens former for slitage. Derfor er det typisk en god investering at få et nyt gulv lagt af professionelle håndværkere, da det vil sikre en bedre løsning – ikke mindst, når det gælder holdbarheden. Vi har både erfaringen, indsigten i materialerne og udstyret til at sørge for løsninger, der holder.

Ønsker du rådgivning og et godt tilbud på nye gulve eller reparation, er vi klar på telefon 51 94 64 63 eller mb@mbtomrer.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

Skal vi arbejde sammen?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du går rundt med et projekt i tankerne og har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores ydelser. Vi står klar med gode råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud.

Kontakt os
Kontakt os